Våra tjänster för e-handlare!

Optimal Ehandel analyserar din e-butik med fokus på kundupplevelsen. Vi utvärderar resultaten och bedömer din e-butik utifrån en tregradig skala – godkänd, godkänd med anmärkning eller ej godkänd.

Vi har utvecklat kontrolldokument
Vi har tagit fram två olika kontrolldokument. Den ena för bedömning av standardfunktionerna i din e-butik och den andra för en tilläggsbedöming av mer avancerade funktioner. Du får en snabb återkoppling om hur din e-butik står sig inför dina kunder.

Vi designar testgrupper med mystery shoppers
Vi kan också designa en eller flera grupper av mystery shoppers som enligt vårt koncept utvärderar din e-handel. Till vår hjälp har vi 100-tals influencers med uppgifter om kön, ålder, ort, yrken och intressen som är redo att testa din e-butik. Du kan till exempel ta reda på hur gruppen i åldern 20+ upplever köpprocessen, kundservicen, svarsfrekvensen i sociala medier och returprocessen jämfört med gruppen i åldern 50+.

Enstaka tillfälle eller löpande
Vi kan testa din e-butik vid ett eller flera tillfällen, till exempel före kundupplevelseoptimering samt efteråt. Vi kan också erbjuda prenumeration där vi löpande testar din e-butik.

Rapportering
Vi skickar alltid våra rapporter som pdf-fil inklusive uppgifter om ansvarig undersökare. Vi har också en tilläggstjänst som innebär att du kan få rapporten utskriven och skickad med post.

Betalningsalternativ
Vi erbjuder faktura med 30 dagars kredit. Vill du hellre betala med Paypal eller Swish går det också bra.

Diskret
Vi arbetar alltid diskret och lämnar inte ut någon e-butik offentligt utan tydlig överenskommelse.

Frågor?
Kontakta oss via vårt formulär eller vår mail info@optimalehandel.se.

Beställ vår tjänster
Längre ner på denna sida finns vårt beställningsformulär. Vi återkommer med bekräftelse av order inom 24 h.

Beställ här!

Har du frågor innan du beställer? Maila till info@optimalehandel.se eller ring 0700-46 00 23.

Få kunder att gilla din e-handel!